Online inštrukcije

Online inštrukcije so super rešitev za vse, ki iščejo inštrukcije pri določenem predmetu. Namenjene so osnovnošolcem, dijakom, gimnazijcem in študentom, ki bi želeli izboljšati svoje znanje ter ga nadgraditi. Pri tem jim pomaga usposobljen inštruktor, ki s pomočjo sodobne tehnologije kar preko spleta učencu razloži vso snov, mu svetuje pri reševanju nalog ter pomaga pridobiti novo znanje.

Inštrukcije preko spleta za srednje šole in gimnazije

Dijakom srednjih poklicnih, tehniških in strokovnih srednjih šol ter gimnazij lahko online inštrukcije pomagajo premagati različne učne težave, se bolje pripraviti na preverjanja znanja ter izboljšati ocene. Potekajo namreč enako, kot bi potekale v živo, le da inštruktor in učenec med seboj komunicirata s pomočjo sodobne tehnologije oziroma preko spleta – preko računalnika, kamere in mikrofona. To omogoča:

  • enako kvaliteto poučevanja, kot če bi bila učenec in inštruktor v istem prostoru,
  • več fleksibilnosti pri izbiri želenega termina,
  • pridobivanje novega znanja kar od doma.

inštrukcije preko spleta

Matematika, fizika, nemščina in drugi predmeti

Matematika in fizika tako v osnovni kot v srednji šoli in na gimnazijah veljata za predmeta, pri katerih so največkrat potrebne inštrukcije, seveda pa so te včasih potrebne tudi pri različnih drugih predmetih. Ne glede na to, za kateri predmet gre, se je vedno možno odločiti tudi za inštrukcije preko spleta, ki so primerne za vse:

  • ki imajo kakršne koli učne težave,
  • ki bi radi bi radi bolje razumeli določeno snov,
  • ki niso zadovoljni s svojimi ocenami pri določenem predmetu,
  • ki bi želeli doseči višjo oceno pri določenem predmetu,
  • ki imajo pri nekem predmetu negativne ocene ali NMS,
  • ki jih čaka popravni izpit pri določenem predmetu ali jim grozi celo ponavljanje razreda oziroma letnika.

Popravljanje negativnih ocen (NMS) in popravni izpiti

Vsak NMS in vsako negativno oceno je z nekaj truda in pravim pristopom zagotovo možno popraviti! Pri tem so učencem v veliko pomoč lahko tudi online inštrukcije, ki jim omogočajo bolj sistematično obravnavo snovi, ki jo treba obvladati, hkrati pa na njih učenci dobijo tudi dodatno razlago ter hitre odgovore na vsa vprašanja v zvezi s šolsko snovjo. Inštruktor lahko učencem pomaga tudi pri pripravi na popravni izpit ter jih nanj pripravi tako dobro, da bodo tega brez težav opravili že v prvem poskusu.

Priprava na maturo preko spleta

Na maturo se je vsekakor treba dobro pripraviti. Priprava na maturo v šoli je zelo pomembna, a veliko dela in učenja mora vsak učenec opraviti tudi še doma. Maturitetno snov se je namreč treba dobro naučiti in jo utrditi, kar zahteva veliko truda, discipline in ponavljanja, predvsem pa je snov treba najprej dobro razumeti. V primeru, da učencu priprava na maturo dela težave ali pa ga skrbi, če se bo sam na maturo zmožen dovolj dobro pripraviti, se splača poiskati inštruktorja. Če bodoči maturant nima čas za obiskovanje inštruktorja v živo, lahko takšna priprava na maturo poteka tudi preko spleta.

Inštrukcije preko spleta tudi za študente

Online inštrukcije so primerne za vsakogar, tudi za študente, ki imajo težave z določeno snovjo oziroma s pripravo na kolokvij ali izpit. Preko spleta se je s pomočjo izkušenega inštruktorja veliko lažje naučiti tudi najtežje snovi, saj inštruktor razlago zna prilagoditi vsakemu študentu posebej ter zna poskrbeti za to, da jo ta resnično dobro razume. Na tak način je možno opraviti tudi najtežje kolokvije ali izpite.

Online inštrukcije so primerne za vsakogar

Vsak osnovnošolec, dijak ali študent kdaj naleti na težave pri razumevanju šolske snovi in škoda bi bilo, da bi bil zaradi tega deležen slabih ocen in slabšega učnega uspeha, če pa se da v takšnih primerih enostavno pomagati. Online inštrukcije so gotovo najbolj enostavna rešitev v takšnem primeru, zato se vsekakor splača odločiti zanje.

online inštrukcije

Mnenja učencev o inštrukcijah preko spleta

 

»Pri matematiki sem imela velike težave. Ni in ni mi šlo, čeprav sem se zelo trudila. Vedno sem mislila, da matematika ni zame, potem pa mi je super inštruktor kar preko spleta pomagal do veliko boljših ocen. Online inštrukcije res zelo priporočam!« (Nina)

 

»Zaradi treningov v šoli veliko manjkam, zato se moram pred testom vedno veliko učiti, da predelam vso manjkajočo snov. To se mi je malo začelo poznati tudi pri ocenah, ampak za inštrukcije enostavno nisem našel časa. Zdaj se z inštruktorjem dobivam kar online, kar mi zelo pomaga in tudi ocene so postale boljše.« (Mark)

 

»Online inštrukcije so nekaj najboljšega na svetu. Ne vem, kako bi brez njih naredila 3. letnik, zato sem zelo zelo hvaležna svojemu inštruktorju, da mi je pomagal.« (Lara)

 

»Fizika je bila zame nekaj groznega. Sovražila sem jo že od osnovne šole in bi jo verjetno še naprej, če se ne bi odločila za inštrukcije. Te so potekale preko spleta, kar mi je še bolj ustrezalo. Fizika še vedno ni moj najljubši predmet, ampak z njo pa vsaj nimam nobenih težav 😊« (Lia)

 

»Vsem, ki imate probleme s kemijo, priporočam inštrukcije. Ni važno, ali se odločite za take v živo ali preko spleta – oboje deluje. Zdaj mi je kemija veliko bolj jasna.« (Aleks)

 

»Nisem si mislil, da bom kdaj obvladal nemščino, ampak ravno to se je zgodilo. V 1. letniku sem imel pri nemščini skoraj popravca, potem pa sem se odločil za inštrukcije in zdaj razmišljam, da bi vzel nemščino za maturo, saj se mi sploh ne zdi več težka. Inštrukcije so potekale online, inštruktor pa je bil zelo v redu in me je veliko naučil.« (Erik)